Årsregnskab for enkeltmandsvirksomheder

Årsregnskab for enkeltmandsvirksomheder: Leverer til rimelige priser

Konkurrencedygtige priser...

Årsregnskab for enkeltmandsvirksomheder: Leverer altid hurtigt og præcist

...og hurtig service...

Årsregnskab for enkeltmandsvirksomheder: Geografisk fleksibelt

...i hele Danmark

Brug tiden dér, hvor du er mest værd!

Hvad end du lige har startet din enkeltmandsvirksomhed eller har kørt den i længere tid, ved du, at tid er en knap ressource. Derfor er det vigtigt, at du bruger tiden der, hvor du er allerbedst - og det er til at drive din forretning. Her kommer Ajour Regnskab så ind i billedet. Årsregnskab er nemlig noget af det, vi er bedst til.

Vi føler os rimelig sikre, når vi påstår, at årsregnskab ikke står øverst på din todo-liste - men det skal jo laves, og det er vigtigt, at det bliver lavet rigtigt. Rigtig mange enkeltmandsvirksomheder har desværre knækket nakken på at have et ufuldstændigt årsregnskab, hvilket enten har resulteret i kæmpe uforudsete organiseringsopgaver eller bøder.

Vi anbefaler derfor alle enkeltmandsvirksomheder at få hjælp til årsregnskabet, så året kan lukkes med god samvittighed, og der kan startes på et friskt. Rigtig mange indehavere af enkeltmandsvirksomheder oplever en større ro i deres daglige arbejde, når de ved, at årsregnskabet står snorlige - og er der noget vi kan, så er det at få det til at stå snorlige.

Skal din enkeltmandsvirksomhed bruge hjælp til årsregnskab?

Kontakt os på 21 46 22 44 eller udfyld formularen til højre.

Hvorfor skal enkeltmandsvirksomheder lave årsregnskab?

Når man har en enkeltmandsvirksomhed, har man ikke pligt til at indberette et årsregnskab, men man har pligt til at holde et årsregnskab for de seneste fulde to regnskabsår.

Man kan blive forlangt at fremvise dette, hvis der skulle opstå tvivl om virksomhedens indberetninger. Derfor er det akkurat lige så vigtigt at have et årsregnskab for en enkeltmandsvirksomhed som for alle andre virksomhedstyper.

Det kan også hjælpe dig som selvstændig med at få et overblik over, hvordan virksomhedens økonomiske situation ser ud. Det er generelt en god måde at få lavet en opgørelse over året.

10 års erfaring svigter ikke

Ajour Regnskab har over 10 års erfaring med at lave årsregnskaber for alle typer af virksomheder - også enkeltmandsvirksomheder. Vi ved, at selv små virksomheder har brug for trygheden ved at have et ordentligt udarbejdet årsregnskab, og den tryghed giver vi.

Med vores 10 år i bagagen, kender vi til de ofte sete faldgruber der er, når et årsregnskab skal udarbejdes. Dette gør, at vi kan rådgive dig præcist, hvilket både sparer din og vores tid.

Og som bekendt: Hvad, der er sparet, er tjent.

Hvad indeholder et årsregnskab for en enkeltmandsvirksomhed?

Det indeholder det samme, som for andre virksomheder - men hvad er det så? Jo, herunder har vi beskrevet de vigtigste elementer i årsregnskabet.

Balance, der beskriver de værdier virksomheden har, og det som virksomheden skylder væk.

  • Resultatopgørelse, der viser, hvor mange penge enkeltmandsvirksomheden har tjent, og om der har været overskud eller underskud.

  • Eventuelle noter, hvor der kan være beskrivende information omkring selve årsregnskabet

Det er altså relativt få tal, der skal oplyses, men det gør det nødvendigvis ikke til en simpel opgave, da disse tal ofte er baseret på en lang række regninger, bilag og fakturaer.

Hjælp selv til - og spar mange penge!

Der kan være rigtig mange penge at spare, hvis man som enkeltmandsvirksomhed hjælper lidt til. Her taler vi ikke om udformningen af selve årsregnskabet, men blot at holde en god orden i sine bilag, fakturaer og regninger. Dette gør det langt lettere og hurtigere for os, når vi skal udarbejde årregnskabet.

Det eneste det kræver er faktisk, at du laver et godt system og arkiverer alle dine bilag efter dette system.

Få et uforpligtende tilbud

Er din nysgerrighed blevet vækket? Eller går du generelt med lidt uklarhed omkring, hvordan dette år skal afsluttes? Så kontakt os i dag. Vi lever af at hjælpe virksomheder som din, og vi sidder klar på telefon 21 46 22 44.


"Vi har altid været meget tilfredse med både Helles hurtige og professionelle service, samt den høje kvalitet hun leverer. Jeg vil absolut anbefale Ajour Regnskab."

Ønsker du at høre mere?

Udfyld formularen og jeg vil hurtigt vende tilbage med et svar.

Ring til mig på telefon

21 46 22 44

"Altid super service - jeg har et lille murerfirma - Ajour Regnskab kan kun anbefales!"