Bogføringshjælp

Bogføringshjælp: Leverer til rimelige priser

Konkurrencedygtige priser...

Bogføringshjælp: Leverer altid hurtigt og præcist

...og hurtig service...

Bogføringshjælp: Geografisk fleksibelt

...i hele Danmark

Kom på forkant med professionel bogføringshjælp

Et godt grundlag for alle regnskaber kommer af den daglige bogføring som du, som virksomhed skal sørge for hver dag. Det kan dog koste meget tid og indtjening i firmaet, at skulle sørge for bogføringen hele tiden. Det er her at Ajour Regnskab kan hjælpe dig.

Med professionel bogføringshjælp, kan du med fordel overlade os årsregnskab, momsafregning, lønregnskab og alt hvad der ellers har med regnskab at gøre. Ved at give os ansvaret kan du med ro i sindet fokusere på det du finder vigtigt i virksomheden uden at skulle sørge for komplicerede regnskaber.

Når der skal føres regnskab er der mange regler og love der skal følges, hvilket kan gøre det til en frustrerende og risikofyldt process. Afregnes der ikke korrekt, kan det hurtigt blive en dyr affære med SKAT og virksomhedens økonomi.

Her hos Ajour Regnskab har vi stor ekspertise med bogføringshjælp og kender til alle regler og love indenfor bogføringsloven. Du kan med andre ord slippe for at læse lange forklaringer og retningslinjer om komplicerede regler, ved at overlade regnskabet til os. Som virksomhed er der mange ting der skal tages i betragtning med et regnskab. Hos Ajour Regnskab tilbyder vi hjælp med:


Disse overordnede kategorier er hver især vigtige for en virksomheds fremgang og success. Varetages de ikke korrekt, kan vigtige tal gå tabt, som ellers ville være vigtige for virksomhedens vækst. Med professionel bogføringshjælp vil vi derfor kunne hjælpe dig med netop disse punkter, så din virksomhed kan løftes til nye højder. Det årlige årsregnskab er f.eks. vigtig, da det udgør det store overblik over hvordan virksomheden klare sig i forhold til det forgangne år.

Med styr på regnskabet kan du altså sætte fokus hvor det gælder. Hos Ajour Regnskab tilbyder vi bogføringsassistance i København og resten af Danmark. Vi tilbyder online regnskabsservice så du nemt og hurtigt kan få styr på regnskabet. Det kræver blot at du gennem forløbet sender alle fakturaer og bilag til os. Herefter behandler vi dem og sender dig et simpelt overblik tilbage.

"Vi har altid været meget tilfredse med både Helles hurtige og professionelle service, samt den høje kvalitet hun leverer. Jeg vil absolut anbefale Ajour Regnskab."

Ønsker du at høre mere?

Udfyld formularen og jeg vil hurtigt vende tilbage med et svar.

Ring til mig på telefon

21 46 22 44

"Altid super service - jeg har et lille murerfirma - Ajour Regnskab kan kun anbefales!"