Debitorstyring

Debitorstyring: Leverer til rimelige priser

Konkurrencedygtige priser...

Debitorstyring: Leverer altid hurtigt og præcist

...og hurtig service...

Debitorstyring: Geografisk fleksibelt

...i hele Danmark

Få styr på debitorstyringen med hjælp fra Ajour Regnskab

Oplever din virksomhed problemer med manglende betalinger fra kunder, der skylder penge, og glemmer I nogle gange at rykke jeres debitorer til tiden? Så lyder det til, at I godt kunne bruge noget hjælp til jeres debitorstyring, og her er det, at Ajour Regnskab kommer ind i billedet. Med mere end 10 års erfaring i branchen er Ajour Regnskab eksperter i alt lige fra debitor- og kreditorstyring til bogføring, lønadministration, momsafregning m.m., og derfor kan vi med stor ekspertise hjælpe din virksomhed.

Til vores kunders store tilfredshed har vi gennem tiden hjulpet både små og mellemstore virksomheder med deres debitorstyring, og det samme kan vi gøre for din virksomhed. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os via kontaktformularen på hjemmesiden, eller ringe til os på 21 46 22 44, så vi kan tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Derfor bør du overlade din virksomheds debitorstyring til Ajour Regnskab

At skulle rykke sine kunder for betalinger er ikke særlig behageligt, og så koster det ligeledes dyrebar tid, som du sagtens kunne bruge på andre ting. Men hvis du, på den anden side, ikke følger op på dine debitorer, kan det i sidste ende medføre betydelige tab for din virksomhed, så det gælder bare om at få det gjort. For en lille eller mellemstor virksomhed, som måske ikke har alverdens mange kunder, men som måske kun har få gode og store kunder, kan en manglende betaling fra en enkelt kunde være altafgørende for virksomhedens fortsatte eksistens, og netop derfor er debitorstyring så essentiel en del af din virksomhed, at du endelig ikke må undervurdere det.

Debitorstyring fungerer således, at man først sender en venlig påmindelse til debitoren. Såfremt pengene stadig ikke bliver betalt til tiden, sender man en rykkerskrivelse, og eventuelt efterfølgende kan man være nødsaget til at tage kontakt til inkasso ved fortsat manglende betaling. Dette kan altså være en længere og tidskrævende process. Føler du dog, at der hverken er tid eller ressourcer til det, kan du med fordel lade en ekstern partner tage sig af din virksomheds debitorstyring. Ved netop at få hjælp udefra, sparer du tid og kan derfor vælge at fokusere på at drive din forretning, som du gør det bedst. Med hjælp fra Ajour Regnskab behøver du altså ikke længere at bekymre dig om debitorer, der ikke betaler til tiden. Ved at indgå i et samarbejde med os, skal vi nok stå for denne del af din virksomhed, og du kan derfor med ro i sindet koncentrere dig om virksomhedens fremadrettede drift.

Hjælp til debitorstyring i hele landet

Er du nået dertil, hvor du har besluttet dig for, at det nok ville være klogest at lade en ekstern partner tage sig af din virksomheds debitorstyring, så husk på at Ajour Regnskab opererer på hele Danmark.

Dette betyder, at uanset hvor i landet din virksomhed befinder sig, om det er i København, Horsens, Frederiskværk eller Haslev, så tilbyder vi gerne vores hjælp. Bare ring til os eller kontakt os via kontaktformularen på hjemmesiden, så kan vi altid snakke nærmere om dit specifikke behov.

"Vi har altid været meget tilfredse med både Helles hurtige og professionelle service, samt den høje kvalitet hun leverer. Jeg vil absolut anbefale Ajour Regnskab."

Ønsker du at høre mere?

Udfyld formularen og jeg vil hurtigt vende tilbage med et svar.

Ring til mig på telefon

21 46 22 44

"Altid super service - jeg har et lille murerfirma - Ajour Regnskab kan kun anbefales!"