Momsafregning

Momsafregning: Leverer til rimelige priser

Konkurrencedygtige priser...

Momsafregning: Leverer altid hurtigt og præcist

...og hurtig service...

Momsafregning: Geografisk fleksibelt

...i hele Danmark

Har du brug for hjælp til din momsafregning?

Har du og din virksomhed brug for hjælp til at få foretaget en udførlig momsafregning, der lever op til alle de lovmæssige krav, så kan du med fordel kontakte Ajour Regnskab. Med mere end 10 års erfaring inden for bl.a. bogføring, debitor- og kreditorstyring, regnskabsservice og momsafregning, vil du hos Ajour Regnskab få en yderst professionel service, og vi garanterer tilfredshed for alle pengene.

Momsafregning er noget, som alle virksomheder er nødt til at have styr på, men det er bare langt fra alle virksomheder, der har de nødvendige ressourcer og kompetencer til at lave det selv. Dette er især gældende hos små og mellemstore virksomheder, som af ressourcemæssige årsager ikke har sin egen regnskabsafdeling tilknyttet til virksomheden.

Det kan derfor være en fordel at få ekstern hjælp fra en professionel, som har et mere udførligt kendskab til momsafregning, og som kender til alle reglerne og alle de tidsmæssige frister, det indebærer. Her er Ajour Regnskab et godt bud på et regnskabsfirma, som med glæde vil kunne tilbyde din virksomhed assistance til at udarbejde et korrekt og professionelt udført momsregnskab.

Korrekt momsafregning til tiden - Overlad trygt dit momsregnskab til Ajour Regnskab 

Som registreret virksomhed har man pligt til at foretage et momsregnskab over køb og salg af varer og ydelser, foretaget af virksomheden. Et momsregnskab er forskellen mellem den indgående moms (købsmoms) og den udgående moms (salgsmoms), og har det formål at finde ud af, hvor meget du skal indberette og betale til Skat. Uden noget indgående kendskab til hvordan og hvornår man skal foretage sin momsafregning, kan det dog godt virke en smule forvirrende og uoverskueligt, samtidig med at der også er en masse regler, man skal overholde. Ved at få Ajour Regnskab til at stå for denne del af din virksomhed, behøver du dog ikke længere at bekymre dig om dette. Vi sørger for en korrekt og præcis momsafregning, hvor alle tidsfrister overholdes efter lovkravene. Alt afhængig af din virksomheds størrelse og omsætning, kan der være forskellige regler for hvornår, der skal indberettes moms til Skat. Hvad enten du skal indberette din moms månedligt, kvartalsvis eller halvårligt, sørger vi for, at der bliver taget hånd om dette, så det eneste du behøver at koncentrere dig om, er at drive din forretning efter bedste evne, i stedet for at bruge kræfter på at frygte den næste momsafregning.

Momsafregning efter dit behov

Hos Ajour Regnskab har vi altid kunden i fokus. Hos os er vi aldrig tilfredse, før vores kunder er tilfredse, og vi gør os derfor altid umage med at give dig den bedste ydelse tilpasset dit personlige behov. Hos Ajour Regnskab er det den enkelte kundes behov, der bestemmer dagsordenen for vores arbejde.

Ønsker du yderligere informationer om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med momsafregning, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, og lad os derfra tage en snak om, hvordan Ajour Regnskab kan afhjælpe dit problem. Du kan kontakte os ved at udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden, eller du kan ringe på 21 46 22 44.

"Vi har altid været meget tilfredse med både Helles hurtige og professionelle service, samt den høje kvalitet hun leverer. Jeg vil absolut anbefale Ajour Regnskab."

Ønsker du at høre mere?

Udfyld formularen og jeg vil hurtigt vende tilbage med et svar.

Ring til mig på telefon

21 46 22 44

"Altid super service - jeg har et lille murerfirma - Ajour Regnskab kan kun anbefales!"