Regnskabsassistance

Regnskabsassistance: Leverer til rimelige priser

Konkurrencedygtige priser...

Regnskabsassistance: Leverer altid hurtigt og præcist

...og hurtig service...

Regnskabsassistance: Geografisk fleksibelt

...i hele Danmark

Få regnskabsassistance hos Ajour Regnskab

Har du en lille eller mellemstor virksomhed, og kæmper du i det daglige med at få tid til at klare alle de praktiske og administrative opgaver, det kræver at drive en virksomhed? Så kunne din virksomhed med stor sandsynlighed drage fordel af at have en ekstern bogholder til at assistere dig med regnskabet.

At få regnskabsassistance udefra kan ofte være en god idé, hvis man som virksomhedsejer ikke føler, at hverken tiden eller kompetencerne er til det. Derfor vælger mange små virksomheder, uden nogen decideret regnskabsafdeling tilknyttet, netop at outsource denne del af deres virksomhed. De kan dermed vælge at fokusere på det, de er bedst til, netop at drive sin virksomhed uden at skulle tænke på alt det praktiske.

Her tilbyder Ajour Regnskab sin assistance til udarbejdelsen af din virksomheds årsregnskab, bogføring, lønadministration og mange andre regnskabsrelaterede opgaver. Vi tilpasser os dine behov og giver dig et overblik over din virksomheds overordnede regnskab.

Professionel og korrekt regnskabsassistance 

Med mere end 10 år i branchen og en bred erfaring indenfor bogføring, momsafregning, lønadministration samt andre ad hoc opgaver indenfor økonomi og administration, har vi ekspertisen til at hjælpe din virksomhed godt på vej. Økonomistyring i en virksomhed kræver, at man har et dybdegående kendskab til statens gældende love, og at man holder sig opdateret med disse. Dette kan for de fleste mindre virksomheder være ret tidskrævende, og netop derfor kan det være en god idé at få hjælp fra en ekstern bogholder, der ved hvordan det skal gøres. Så hvis du søger professionel rådgivning, regnskabsassistance eller hjælp til økonomistyringen i din virksomhed, så er Ajour Regnskab din optimale samarbejdspartner. Med hjælp fra os, skal du ikke længere tvivle på, om dit regnskab bliver indberettet til tiden, eller om det sker på en korrekt måde. Hos os er du altid i trygge hænder.

Regnskabsassistance med kunden i fokus

Hos Ajour Regnskab er kunden altid i fokus, da vi ønsker at yde den bedst mulige service. Samtidig er det også vigtigt for os at indgå i dialog med kunden, for at vi kan hjælpe dig på bedste vis. Det er derfor vigtigt, at inden vi indgår samarbejde med vores kunder, at vi først tager en god snak om, hvordan vi bedst muligt kan imødekomme dine behov. Da vi bestræber os efter at yde markedets bedste service, er vi aldrig fuldt ud tilfredse, før du også er tilfreds.

Vi yder regnskabsassistance i hele landet

Hos Ajour Regnskab samarbejder vi både med små og mellemstore virksomheder i hele Danmark. Så uanset hvor i landet din virksomhed befinder sig, så er det altså ikke nogen hindring. Vi står klar til at hjælpe med din virksomheds regnskab, bogføring, momsafregning eller lignende opgaver. Har din virksomhed derfor brug for regnskabsassistance, er det eneste I skal gøre, at kontakte os på tlf. 21 46 22 44 eller gøre brug af kontaktformularen til højre på siden. Sammen tager vi en snak om hvordan vi kan imødekomme din virksomheds behov.

"Vi har altid været meget tilfredse med både Helles hurtige og professionelle service, samt den høje kvalitet hun leverer. Jeg vil absolut anbefale Ajour Regnskab."

Ønsker du at høre mere?

Udfyld formularen og jeg vil hurtigt vende tilbage med et svar.

Ring til mig på telefon

21 46 22 44

"Altid super service - jeg har et lille murerfirma - Ajour Regnskab kan kun anbefales!"