Regnskabshjælp til iværksættere

Regnskabshjælp til iværksættere
Regnskabshjælp til iværksættere: Leverer til rimelige priser

Konkurrencedygtige priser...

Regnskabshjælp til iværksættere: Leverer altid hurtigt og præcist

...og hurtig service...

Regnskabshjælp til iværksættere: Geografisk fleksibelt

...i hele Danmark

Regnskabshjælp til den nye iværksætter

Som nystartet iværksætter er det vigtigt at komme godt fra start med bogføring og regnskaber. Uanset om man er nystartet eller har været i gang noget tid, kan der være mange ting at skulle overskue i en virksomhed.

Hos Ajour Regnskab kan vi tilbyde din virksomhed professionel regnskabshjælp for at aflaste den travle hverdag. Som iværksætter er der meget regnskab at skulle tage sig af, når man driver en virksomhed. Det kan derfor være en fordel at få hjælp og vejledning til ting som lønregnskab, momsregnskab, debitor- og kreditstyring eller årsregnskab.

Du og din virksomhed kan trygt overlade sådanne opgaver til Ajour Regnskab. Ring på telefon +45 21 46 22 44 eller udfyld kontakt formularen i højre side, for at få en snak om hvad din virksomhed har brug for.

Regnskab og bogføring - En pligt i virksomheden

Som virksomhed er det en pligt at føre et nøje regnskab, der lever op til de obligatoriske love og regler. momsindberetning eller årsregnskab kan være en utrolig tidskrævende proces, at udfører selv.

Især små virksomheder med mindre ressourcer kan have svært ved at finde tiden til at administrere de økonomiske opgaver korrekt. Det er derfor en fordel at få hjælp til regnskabet udefra for at spare værdifuld tid i virksomheden.

Hos Ajour Regnskab er du sikker på at dit regnskab og økonomiske opgaver bliver professionelt udført i henhold til de gældende regler og love. Vi varetager alt inden for bogføring, årsregnskab, debitor- og kreditorstyring, momsberegning, lønberegning og skat.

Årsregnskab

Et årsregnskab er en vigtig ting at have styr på, som hvert år skal sendes til din bank, skat og ikke mindst dig selv. Med et årsregnskab kan du nemt få et overblik over, hvordan det går din virksomhed og hvilke resultater det forgangne år har genereret.

Med et årsregnskab kan du let se, hvor der har været overskud samt underskud og dermed vide, hvor der skal bruges ekstra ressourcer.

Momsregnskab

Moms er et statsligt krav, der bliver tilføjet de fleste ydelser som virksomheden tilbyder. Som iværksætter med en ny virksomhed, skal man regne med, at moms skal afregnes hvert kvartal i det første halvandet år.

Herefter vil det kun være hvert halve år. Hos Ajour Regnskab kan vi hjælpe dig med at holde et momsregnskab, som i sidste ende skal gøre op for den moms, der skal indberettes. Vi sørger for at samle og holde styr på fakturaer, bilag og dokumenter, så der ikke bliver problemer med skat.

Det kan have store omkostninger ikke at have overblik over sit momsregnskab, og det kan derfor være en fordel at få professionel regnskabshjælp.

Debitor og kreditorstyring

Debitor og kreditorstyring er vigtigt for at holde styr på virksomhedens likviditet. Hos Ajour Regnskab kan vi med professionel regnskabshjælp sørge for at give et overblik over kundebetalinger samt betalinger til dine kreditorer.

Det er vigtigt som nystartet iværksætter, at kunder betaler deres regninger, og ligeledes at du betaler kreditorerne til tiden. Er der ikke styr på dette vil virksomhedens likviditet påvirkes kraftigt.

Lønregnskab

Er du begyndt at udvide dit personale, vil lønregnskabet ligeledes blive større. Ajour Regnskab kan med fordel hjælpe dig med lønregnskab og lønbehandling. Det er vigtigt med et tilfreds personale for at styre en virksomhed.

Dette kan der sørges for ved at holde korrekt styr på sit lønregnskab. Det kan være en svær process at holde styr på sit lønregnskab, da man løbende skal være opdateret på de seneste love og regler inden for lønområdet.

Mere end 10 år i branchen

Med mere end 10 års erfaring i branchen er Ajour Regnskab det helt oplagte valg for dig. Er du nystartet som iværksætter eller mangler du bare hjælp til regnskabet, er vi fuldt udrustet til at hjælpe dig godt fra start. Med de mange års erfaring er din virksomhed sikret et professionelt resultat, uden at du skal tænke over noget.

Fremtidssikret investering

Som ny iværksætter kan ekstern regnskabshjælp være en god investering at få sikret tidligt. Den investering vil hurtigt blive tjent ind igen, da det giver dig mere tid til at drive din virksomhed uden forstyrrelser.

Vi hjælper dig med at varetage og holde styr på de mange dokumenter, der følger med, når man driver en virksomhed. Vi hjælper med at administrere ting som fakturaer, momsberegning, kreditorstyring og dertilhørende dokumenter.

Fleksibel og serviceminded

Hos Ajour Regnskab tror vi på, at god service og fleksibilitet er vejen frem til regnskabshjælp, der fungerer. Er du ny som iværksætter, og er virksomheden ikke helt på plads, er vi hos Ajour Regnskab klar til at tilpasse os efter dine behov.

Føler du dig bedst tilpas med, at vi kommer til din virksomhed og udfører arbejdet, er vi meget fleksible og kan sagtens arrangere dette. Synes du derimod, det er lettere at ordne online, har vi også helt styr på processen her.

"Vi har altid været meget tilfredse med både Helles hurtige og professionelle service, samt den høje kvalitet hun leverer. Jeg vil absolut anbefale Ajour Regnskab."

Ønsker du at høre mere?

Udfyld formularen og jeg vil hurtigt vende tilbage med et svar.

Ring til mig på telefon

21 46 22 44

"Altid super service - jeg har et lille murerfirma - Ajour Regnskab kan kun anbefales!"