Årsregnskab

Årsregnskab
Årsregnskab: Leverer til rimelige priser

Konkurrencedygtige priser...

Årsregnskab: Leverer altid hurtigt og præcist

...og hurtig service...

Årsregnskab: Geografisk fleksibelt

...i hele Danmark

Få hjælp til et årsregnskab, der lever op til årsregnskabsloven

Har din virksomhed behov for hjælp til at udarbejde et udførligt årsregnskab, der lever op til loven? Så kan du trygt overlade opgaven til Ajour Regnskab.

Ajour Regnskab tilbyder håndtering af en lang række økonomisk administrative opgaver, såsom bogføring, momsregnskab, lønregnskab, debitorstyring, kreditorstyring og regnskabsservice generelt.

Få den rette hjælp 

Det kan være svært at finde tid og overskud til økonomisk adminstrative opgaver såsom at holde styr på årsregnskabet. Derfor vælger langt de fleste virksomheder at outsource opgaver som disse, da man som virksomhed gerne skal være sikker på, at netop den slags opgaver bliver udført korrekt og professionelt. Det kan også være, at din virksomhed allerede har tilknyttet et eksternt firma til at klare virksomhedens årsregnskab, til en pris som I finder urimelig. Ajour Regnskab til står altid til rådighed - både til opstilning af årsregnskab og andre økonomisk administrative opgaver. 

Uanset hvad grunden måtte være, har din virksomhed altid mulighed for at kontakte Ajour Regnskab og få et uforpligtende tilbud på udføresel af opgaver indenfor årsregnskab, momsregnskab og meget andet. Vi sikrer at dit regnskab overholder alle love og er godkendte. Hermed kan du i stedet koncentrere dig om at drive virksomheden.  

Beregning

Mere end 10 års erfaring sikrer kvaliteten af dit årsregnskab

Regnskabet består af en resultatopgørelse, en balance og eventuelle noter. Resultatopgørelsen, som ofte er selve årsregnskabet, viser hvor mange penge virksomheden har tjent i regnskabsåret, og om der har været under- eller overskud.

Årsregnskabets to funktioner har til formål:

  • At vise hvordan virksomhedens midler er blevet brugt i årets løb
  • At vise hvordan virksomhedens økonomi har det.

Balancen beskriver de værdier, som virksomheden ejer og skylder væk. En virksomheds regnskabsår løber fra den 1. januar til den 31. december, og i visse tilfælde fra den 1. juli til den 30. juni. Regnskabsåret markerer hvornår virksomhedens årsregnskab skal offentliggøres - det er altså nogle vigtige datoer at huske, så man sørger for at indberette sit årsregnskab i tide.

Derudover skal SKAT kunne se ud fra dit årsregnskab, hvordan du har beregnet dit firmas overskud. Hvis du er selvstændig, skal du huske at betale indkomstskat af jeres overskud.Har Du Brug For Hjælp -Så Ring Og Få Et Uforpligtende Tilbud (1)

Hvad kan vi tilbyde 

Et årtis erfaring inden for årsregnskab og andre økonomisk administrative opgaver gør, at du er sikret en professionel udarbejdelse af jeres opgaver, hvis du vælger at lade Ajour Regnskab administrere dit årsregnskab. 

Ajour Regnskab holder styr på bankudskrifter, årsopgørelse fra banken, kassebeholdning, kasserapporter samt alle andre bilag. Alt dette bruger Ajour Regnskab til at udarbejde et professionelt årsregnskab, der lever op til alle lovmæssige krav.

Ajour Regnskab er specialister i at løse opgaver for små og mellemstore virksomheder og er meget fleksible over for andre henvendelser. Overlad jeres administrative opgaver og årsregnskab til Ajour Regnskab og få tid til at nå andre ting, der er vigtige for virksomheden, og som du selv er specialist i.

Find ud af mere om vores ydelser her.

Har du brug for hjælp til at udarbejde et årsregnskab eller andre økonomisk administrative opgaver? Så kontakt Ajour Regnskab og få en uforpligtende snak om mål og ambitioner for vores samarbejde. 

Hjælp til årsregnskab i hele landet

Ajour Regnskab er tilgængelige i hele Danmark.

Uanset om du befinder dig i Herlev, Brøndby, Vejle, Hillerød, Frederiksberg eller Valby, er Ajour Regnskab det rigtige valg for dig, hvis du søger hjælp til årsregnskabet.

"Vi har altid været meget tilfredse med både Helles hurtige og professionelle service, samt den høje kvalitet hun leverer. Jeg vil absolut anbefale Ajour Regnskab."

Ønsker du at høre mere?

Udfyld formularen og jeg vil hurtigt vende tilbage med et svar.

Ring til mig på telefon

21 46 22 44

"Altid super service - jeg har et lille murerfirma - Ajour Regnskab kan kun anbefales!"