Bogføring

Bogføring
Bogføring: Leverer til rimelige priser

Konkurrencedygtige priser...

Bogføring: Leverer altid hurtigt og præcist

...og hurtig service...

Bogføring: Geografisk fleksibelt

...i hele Danmark

Korrekt og professionel bogføring

Har din virksomhed brug for bogføring og andre økonomiske administrative opgaver? Så kan Ajour Regnskab med fordel stå for denne del af din virksomhed. Vi sørger for at varetage din bogføring på en professionel, og frem for alt, korrekt måde.

Ajour Regnskab hjælper dig med de opgaver, som du måtte have, hvad enten det er bogføring eller noget helt andet. Vi er landsdækkende, og dækker lige meget hvor i landet du befinder dig.

Bogføring kan være en svær og tidskrævende process, som kan trække på mange resoucer i virksomheden, der ellers kunne have brugt tiden på noget andet.  Bogføring tager tid fra andre opgaver, som ligger mere inden for de ansattes kernekompetencer, men det er desværre et krav, at virksomheder bogfører, og det tager sin tid at sætte sig ind i korrekt bogføring.

Det kan derfor ofte betale sig for virksomheder at få hjælp til bogføring udefra, for så kan du i stedet bruge din tid og ressourcer på det, som du er ekspert inden for.

Bruger du al for meget af din værdifulde tid på administrative opgaver som bogføring og lignende, men ønsker du hellere at bruge tiden på at holde forretningen kørende?

 

Har Du Brug For Hjælp Til Bogføring -Så Ring Og Få Et Uforpligtende Tilbud

Overlad trygt din bogføring til Ajour Regnskab

Som virksomhed har du pligt til løbende at føre et afstemt regnskab over dine indtægter og udgifter.

Som virksomhed har du pligt til at gemme alle bilag i 5-10 år, alt efter indkomstårets udløb. Som virksomhedens ejer, er det dig der i sidste ende er ansvarlig for bogføringen - også selvom du ikke selv forestår virksomhedens bogføring.

I praksis foregår bogføring ved hjælp af dobbelt bogholderi, hvor du på en konto bogfører eventuelle ind- og udbetalinger, og på en anden konto bogfører beløbene for eventuelle varesalg og -køb. Dette kræver, at du opretter en kontoplan for virksomheden, hvor du har en oversigt over forskellige konti, og hvordan du sorterer dine indtægter og udgifter.

Alle indtægter og udgifter af samme type skal derefter bogføres på samme konto hver gang, så du har dem alle sammen samlet, og derudover skal du huske at oprette særlige konti for blandt andet moms og A-skat.

Vil du gerne have tid til at køre jeres virksomhed i stedet for at sidde med en masse papirarbejde, kan du trygt overlade bogføringen til Ajour Regnskab.

 

Bogføring

Mere end 10 års erfaring med bogføring

Med mere end 10 års erfaring med at hjælpe små- og mellemstore virksomheder med deres bogføring og andre opgaver, som eksempelvis årsregnskab, momsregnskab, lønregnskab, debitor- og kreditorstyring og regnskabsservice, sikrer Ajour Regnskab, at I får løst jeres økonomiske administrative opgaver på en professionel og effektiv måde.

Driver du en lille- eller mellemstor virksomhed, og har du ikke selv de nødvendige ressourcer til at varetage bogføringen, kan du derfor trygt kontakte Ajour Regnskab.

Ajour kan være interessant for din virksomhed hvis:

  • Du bruger meget unødvendig tid på bogføring
  • Du ønsker hjælp og vejledning til bogføring
  • Du ikke ønsker at bruge tid på noget, som du ikke har det rette kendskab til
  • Du er i tvivl om, hvordan dobbelt bogføring skal udføres
  • Du ønsker en bogholder med stor erfaring.

Vi tilbyder med glæde vores hjælp til bogføring for din virksomhed. Når du kontakter os, tager vi en snak om dit individuelle behov, og du vil derefter modtage et uforpligtende tilbud.

Bogføring i hele Danmark

Hvis du har brug for hjælp til bogføring, står Ajour Regnskab til rådighed i København og resten af Danmark.

Vi klarer din bogføring, hvor end I er beliggende i Danmark. Du behøver altså ikke bekymre dig om, hvor i Danmark du befinder dig.

Vi tilbyder bogføring i alle byer, for eksempel København, Odense, Sorø, Viborg samt mange flere.

"Vi har altid været meget tilfredse med både Helles hurtige og professionelle service, samt den høje kvalitet hun leverer. Jeg vil absolut anbefale Ajour Regnskab."

Ønsker du at høre mere?

Udfyld formularen og jeg vil hurtigt vende tilbage med et svar.

Ring til mig på telefon

21 46 22 44

"Altid super service - jeg har et lille murerfirma - Ajour Regnskab kan kun anbefales!"