Debitor- og kreditorstyring

Debitor- og kreditorstyring
Debitor- og kreditorstyring: Leverer til rimelige priser

Konkurrencedygtige priser...

Debitor- og kreditorstyring: Leverer altid hurtigt og præcist

...og hurtig service...

Debitor- og kreditorstyring: Geografisk fleksibelt

...i hele Danmark

Vil du have styr på din likviditet, så overlad din debitor- og kreditorstyring til Ajour Regnskab

Oplever du og din virksomhed problemer med kunder, der ikke betaler regninger til tiden, eller når I måske ikke altid selv at overholde alle betalingsfristerne, så kan Ajour Regnskab hjælpe jer med jeres debitor- og kreditorstyring.

Vi er eksperter i at klare økonomiske, administrative opgaver som bogføringårsregnskab, momsregnskab, lønregnskab, debitor- og kreditorstyring samt regnskabsservice generelt, for små og mellemstore virksomheder.

Kontakt Ajour Regnskab i dag via kontaktformularen her på siden, eller på tlf. 21 46 22 44. Så tager vi en snak om, hvilke opgaver jeres virksomhed har brug for hjælp til, og I vil derefter modtage et uforpligtende tilbud.

Det er vigtigt for jeres virksomheds likviditet, at jeres kunder betaler deres regninger til tiden, men det er lige så vigtigt for jeres leverandører, at I betaler jeres regninger til tiden.

Regninger betalt til tiden opretholder et godt forhold til leverandørerne, og det er derfor essentielt, at der er styr på jeres virksomheds debitor- og kreditorstyring.

På denne måde undgår I at have penge i klemme hos andre virksomheder og kunder. Det kræver en grundig viden om debet og kredit at stå i spidsen for virksomhedens debitor- og kreditorstyring.

Det er tidskrævende, og det kan samtidig være en ubehagelig opgave for en ansat at skulle rykke forfaldne debitorer.

Det er derfor en god idé for virksomheder, der ikke selv har de nødvendige resourcer, at få eksperter udefra til at stå for virksomhedens debet og kredit-konto.

Regnskaberne

Over 10 års erfaring med debitor- og kreditorstyring

I kan roligt overlade jeres økonomiske administrative opgaver til Ajour Regnskab. Vi har 10 års erfaring med at klare opgaver som debitor- og kreditorstyring, årsregnskab samt regnskabsservice generelt for små og mellemstore virksomheder.

Debitor- og kreditorstyring kan være tidskrævende at holde styr på, og samtidigt kan det være et ubehageligt afbræk i hverdagen at skulle ringe og rykke en forfalden debitor.

Det behøver I ikke tænke på, hvis I overlader opgaverne til Ajour Regnskab. I stedet kan I bruge jeres tid og ressourcer på jeres kernekompetencer.

Hvis I som virksomhed har brug for hjælp til debitor- og kreditorstyring, eller allerede benytter jer af et alt for dyrt eksternt bureau til at løse opgaverne, så kontakt Ajour Regnskab i dag.

Sammen kan vi kigge på hvilke opgaver I har brug for hjælp til, og I vil derefter modtage et uforpligtende tilbud.

Slip for det tunge arbejde med debitor- og kreditorstyring

Ajour Regnskab vil hellere end gerne hjælpe jer med jeres debitor- og kreditorstyring, så I slipper for at skulle foretage ubehagelige opkald og holde styr på en masse indviklede regler.

Uanset om jeres virksomhed ligger i Hjorring, København, Haderslev eller Nivå, ordner vi gerne debitor- og kreditorstyringen for jer.

"Vi har altid været meget tilfredse med både Helles hurtige og professionelle service, samt den høje kvalitet hun leverer. Jeg vil absolut anbefale Ajour Regnskab."

Ønsker du at høre mere?

Udfyld formularen og jeg vil hurtigt vende tilbage med et svar.

Ring til mig på telefon

21 46 22 44

"Altid super service - jeg har et lille murerfirma - Ajour Regnskab kan kun anbefales!"