Lønregnskab

Lønregnskab
Lønregnskab: Leverer til rimelige priser

Konkurrencedygtige priser...

Lønregnskab: Leverer altid hurtigt og præcist

...og hurtig service...

Lønregnskab: Geografisk fleksibelt

...i hele Danmark

Overlad trygt dit lønregnskab til Ajour Regnskab

Har du og din virksomhed problemer med at nå det hele til tiden? Så kan det være en idé at outsource jeres lønregnskab til Ajour Regnskab.

Vi klarer alt indenfor lønregnskab, lønadministration, lønbehandling, samt andre økonomiske administrative opgaver. Kontakt Ajour Regnskab via kontaktformularen her på siden, eller via tlf. 21 46 22 44, så kontakter vi jer med et godt tilbud på de opgaver som du og din virksomhed har behov for at få løst.

For at gøre alle medarbejdere tilfredse, er det vigtigt, at lønregnskabet i virksomheden bliver udført korrekt. Der er mange faktorer at holde styr på i et lønregnskab, og det kan derfor være meget krævende selv at skulle stå for virksomhedens lønregnskab.

Der skal betales skat af alle indkomster ifølge det danske skattesystem. I et lønregnskab er det indkomsten hos den ansatte, som gør, at der skal betales skat. Som arbejdsgiver har du pligt til at indberette løn-og skatteoplysninger til SKAT.

Et lønregnskab er som regel omfattet af

  • A-skat

  • AM-bidrag

  • Løntimer i perioden

  • Bruttoindkomst

  • Bruttoferiepengebeløb

  • Tilhørsforhold til barselsudligningsordning

I et lønregnskab skal du som arbejdsgiver hvert år oplyse SKAT om, hvor meget du har udbetalt i løn, og hvor meget du har trukket i A-skat, AM-bidrag osv. i årets løb.

Et korrekt udført lønregnskab der overholder alle krav og regler, er essentielt for alle virksomheder. Det er kun rimeligt at medarbejderne får deres løn til tiden, men det kræver god planlægning og koordinering at sørge for at alle detaljer er på plads i forbindelse med en virksomheds lønregnskab.

Ofte har virksomheder en eller flere personer ansat til at tage sig af lønregnskabet og lignende opgaver, men det er ikke sikkert at de har tid til at være opdateret på de seneste love, regler og overenskomster inden for løn- og HR-området.

Det kan derfor være en god ide at overlade sit lønregnskab til eksterne eksperter, så behøver man heller ikke at bekymre sig om, om lønregnskabet bliver udført korrekt.

Regnskab

Vores 10 års erfaring sikrer kvaliteten af dit lønregnskab

 

Ajour Regnskab har 10 års erfaring med at løse administrative opgaver som bogføring, årsregnskab, momsregnskab, lønregnskab, debitor- og kreditorstyring og regnskabsservice generelt. Derfor kan I uden problemer overlade jeres administrative opgaver til os.

Ajour Regnskab kan enten klare jeres lønregnskab fra vores eget kontor, eller på jeres adresse. Hvis I overlader jeres lønregnskab til Ajour Regnskab, vil det samtidig frigøre ressourcer i jeres virksomhed, og sikre at I kan beskæftige jer med det der direkte giver jeres virksomhed værdi.

 

Få hjælp til lønregnskabet og fokuser på din virksomhed

Ved at kunne flytte sit fokus væk fra lønregnskabet, vil man kunne arbejde meget mere fokuseret og målrettet med det man gør bedst.

Det mere målrettede fokus er med til at skabe bedre resultater for virksomheden. At overlade sit lønregnskab til professionelle eksterne kræfter, vil give en tryghed og sikkerhed, som gør at man også har lettere ved at fokusere på de rette ting.

Ajour Regnskab er specialiseret i at hjælpe små og mellemstore virksomheder med deres lønregnskab og andre administrative opgaver. Kontakt Ajour Regnskab i dag, hvis I har brug for hjælp til lønregnskab, eller hvis I allerede benytter et for dyrt eksternt bureau. Så kan vi sammen kigge på hvilke opgaver jeres virksomhed har brug for hjælp til, og I vil modtage et uforpligtende tilbud.

Få hjælp til dit lønregnskab

Som sagt kan Ajour Regnskab klare dit lønregnskab og lønadministration både på jeres adresse, og fra vores eget kontor i Greve. Så om I befinder jer i Sorø, Bjerringbro, Horsens, Sæby, Hørsholm, Silkeborg, Næstved, Fredericia, Viborg, Køge eller Slagelse, kan vi overtage jeres tid- og ressourcekrævende administrative opgaver, som eksempelvis lønregnskab.

"Vi har altid været meget tilfredse med både Helles hurtige og professionelle service, samt den høje kvalitet hun leverer. Jeg vil absolut anbefale Ajour Regnskab."

Ønsker du at høre mere?

Udfyld formularen og jeg vil hurtigt vende tilbage med et svar.

Ring til mig på telefon

21 46 22 44

"Altid super service - jeg har et lille murerfirma - Ajour Regnskab kan kun anbefales!"