Momsregnskab

Momsregnskab
Momsregnskab: Leverer til rimelige priser

Konkurrencedygtige priser...

Momsregnskab: Leverer altid hurtigt og præcist

...og hurtig service...

Momsregnskab: Geografisk fleksibelt

...i hele Danmark

Få professionel hjælp til momsregnskab og momsindberetning

Skal du eller din virksomhed have lavet et momsregnskab og en momsindberetning, der lever op til alle momsreglerne? Så er det Ajour Regnskab, du skal have fat i. 

Vigtigt at holde et korrekt momsregnskab

Alle virksomheder i Danmark, der omsætter for mere end 50.000 kroner om året, skal igennem en momsregistrering og føre et momsregnskab. I et momsregnskab skal der oprettes en konto for indgående moms, kaldet købsmoms, en konto for udgående moms, kaldet salgsmoms, samt en udlandskonto, hvis virksomheden handler internationalt. 

Der er også en række momsregler, der skal tages hensyn til, når man skal lave et momsregnskab. Desuden er der tidsfrister for momsregnskabets momsindberetning. Hvis man ikke rettidigt får indberettet moms til SKAT, vil virksomheden kunne modtage bøder og restriktioner.

Det kan altså være frygtelig dyrt, hvis man som virksomhed ikke har styr på sit momsregnskab, og det er derfor en fordel at få professionelle til at stå for momsregnskabet.

Momsberegning

Hvad skal du være opmæksom på?

Hvis din virksomhed er momsregistreret, skal du huske at føre et momsregnskab, som kan danne grundlag for opgørelsen af den moms, som du skal indberette til SKAT årligt. Kort sagt skal du:

  • Føre et regnskab over køb og salg af varer og ydelser, så du i hver momsperiode kan redegøre for de tal, som du skal indberette til SKAT.
  • Sørge for, at dit regnskab indeholder specielle konti, hvor din moms og eventuel handel med udlandet bliver bogført.
  • Sørge for, at alle posterne i dit regnskab kan dokumenteres i kraft af bilag. Derudover skal dine bilag for salg og køb indeholde de oplysninger, som momsreglernes fakturering kræver.
  • Opbevare dit momsregnskab og alt dit regnskabsmateriale i mindst fem år, da SKAT skal have mulighed for at tilgå virksomheders momsregnskab i eventuelle tvivlstilfælde.

Momsindberetning til tiden - overlad dit momsregnskab til Ajour Regnskab

Det er en tidskrævende proces at skulle lave et momsregnskab, så det overholder alle momsregler. Desuden er det ikke sikkert, at I som virksomhed har den rette viden eller tid til at lave et korrekt momsregnskab.

Derfor kan det være en god ide at få professionel hjælp udefra til jeres momsregnskab, så I kan fokusere på dét, som I selv er eksperter i.

Hos Ajour Regnskab har vi mere end 10 års erfaring inden for felterne momsregnskab, momsafregning, momsindberetning og andre økonomiske administrative opgaver, og I kan derfor trygt overlade jeres momsregnskab til os.

Har Du Brug For Hjælp -Så Ring Og Få Et Uforpligtende Tilbud (3)

Hvis din virksomhed ønsker hjælp til andre økonomiske administrative opgaver end momsregnskab, såsom bogføring, årsregnskab, lønregnskab, debitorstyring, kreditorstyring eller regnskabsservice generelt, kan du roligt overlade opgaven til os. Ring på telefon 21 46 22 44, eller benyt kontaktformularen her på siden, så finder vi sammen ud af, hvilke opgaver din virksomhed ønsker hjælp til.

Vi har specialiseret os i at yde hjælp til regnskabet hos små- og mellemstore virksomheder, og lytter også gerne til større virksomhedes henvendelser. I skal derfor ikke holde jer tilbage, for vi vil meget gerne hjælpe med jeres momsregnskab.

Så kontakt Ajour Regnskab i dag via kontaktformularen her på siden, eller via telefon. Sammen kan vi kigge på, om jeres virksomhed har brug for hjælp til momsregnskabet eller andre opgaver, og I vil modtage et skræddersyet og uforpligtende tilbud på jeres momsregnskab.

Slip for besværet med momsregnskabet

Uanset hvor i befinder jer i landet, er der mulighed for, at vi kan hjælpe jer med jeres momsregnskab.

Ajour Regnskab dækker hele Sjælland, og vi klarer jeres momsregnskab professionelt og tilfredsstillende, ligegyldigt om I er bosat i Herning, Rosnæs, Esbjerg, Roskilde eller Rødovre.


"Vi har altid været meget tilfredse med både Helles hurtige og professionelle service, samt den høje kvalitet hun leverer. Jeg vil absolut anbefale Ajour Regnskab."

Ønsker du at høre mere?

Udfyld formularen og jeg vil hurtigt vende tilbage med et svar.

Ring til mig på telefon

21 46 22 44

"Altid super service - jeg har et lille murerfirma - Ajour Regnskab kan kun anbefales!"