Regnskabsservice

Regnskabsservice
Regnskabsservice: Leverer til rimelige priser

Konkurrencedygtige priser...

Regnskabsservice: Leverer altid hurtigt og præcist

...og hurtig service...

Regnskabsservice: Geografisk fleksibelt

...i hele Danmark

Ajour Regnskab tilbyder virksomheder regnskabsservice, der lever op til alle krav

Skal du og din virksomhed have hjælp til økonomiske, administrative opgaver og regnskabsservice såsom bogføring, årsregnskab, momsregnskab, debitor- og kreditorstyring eller lønregnskab, kan I trygt overlade disse opgaver til Ajour Regnskab.

Vi tilbyder virksomheder regnskabsservice og regnskabsassistance af høj kvalitet, og sørger for, at alle frister bliver overholdt. Vi hjælper mellemstore virksomheder, såvel som iværksættere, og enkeltmandsvirksomheder, til at komme godt fra start.

Således behøver I ikke at bekymre jer om hvorvidt, lønnen bliver udbetalt til tiden, eller om momsen bliver indberettet korrekt. Alle disse typer af opgaver er Ajour Regnskab specialiseret i, således er vi kvalificeret til at varetage jeres regnskabsopgaver.

Kontakt Ajour Regnskab i dag, og få et uforpligtende tilbud på regnskabsservice og regnskabsassistance. Brug kontaktformularen her på siden, eller ring på tlf. 21 46 22 44

Behovet for ekstern regnskabsservice

Alle virksomheder har administrative opgaver, der kræver ekspertise og specialviden at løse. Opgaver inden for regnskabsservice er ikke anderledes.

Ofte har virksomheder en "blæksprutte" ansat til at løse disse opgaver, men personen har som regel også en masse andre opgaver end regnskabet at se til.

Således stiger risikoen for, at opgaver i forbindelse med regnskabsservice, udføres fejlagtigt, hvilket kan have fatale følger, hvorfor det er vigtigt at prioritere regnskabsservice og -administration.

Hvis en virksomhed vil være helt sikker på, at regnskabet bliver vedligeholdt korrekt og alle deadlines overholdes, vil den mest optimale løsning oftest være at få regnskabsassistance i form af ekstern regnskabsservice.

Regnskabsservice fra Ajour Regnskab kan indebære flere forskellige løsninger, lige fra enkelte mindre opgaver til en pakkeløsning hvor vi løser alle jeres økonomiske, administrative opgaver.

Vi yder blandt andet regnskabsservice og assistance til jeres årsregnskab, momsregnskab, lønregnskab og hjælp til bogføring.

Bogholder

Regnskabsservice med stor vægt på service

Hos Ajour Regnskab går vi meget op i, at vi tilbyder en service til virksomheder, hvorfor dette afspejles i vores tilgang til at udføre regnskabsservice. Vi er meget fleksible, og forsøger således at tilfredsstille vores kunder bedst muligt i forbindelse med vores regnskabsservice.

Vi udfører eksempelvis opgaverne dér, hvor det passer virksomheden bedst. Hvis I har det bedst med at få regnskabsservice på virksomhedens adresse, kommer Ajour Regnskab meget gerne til jer. Hvis i modsat har det fint med at få regnskabsservice og regnskabsassistance online, er det den løsning, vi vælger.

Ekspertise inden for regnskabsservice

Vi har 10 års erfaring inden for regnskabsservice, hvilket sikrer jeres virksomhed et meget professionelt og tilfredsstillende resultat, samtidig med at I ikke behøver at bekymre jer om at finde tid til selv at løse disse opgaver.

De penge I bruger på at få ekstern regnskabsservice og regnskabsassistance, er hurtigt tjent ind igen, da de frigiver de menneskelige ressourcer, I ellers selv skulle bruge på at løse opgaverne.

Således kan vores ekspertise inden for regnskabsservice give jer muligheden for, at koncentrere jer om jeres kernekompetencer, da I ikke længere skal have fokus på opgaver inden for regnskabsservice.

Hvis Jeres virksomhed har brug for regnskabsassistance eller regnskabsservice generelt, så kontakt Ajour Regnskab med det samme. Vi løser Jeres økonomiske, administrative opgaver inden for regnskabsservice såsom debitor- og kreditorstyring og lønregnskab. Sammen kan vi se på hvilke opgaver I skal have løst, og I vil derefter modtage et uforpligtende tilbud på regnskabsservice.

Ny -computer

Slip for at udføre regnskabet selv med ekstern regnskabsservice

Hvis I ansætter Ajour Regnskab til at varetage jeres regnskabsopgaver og regnskabsservice, skal I ikke bekymre jer om vedligeholdelse budgetter

Eftersom at vi dækker hele Danmark, klarer vi jeres regnskab, lige meget hvor på i landet I opererer. Uanset om det er København, Vedbæk eller Frederikshavn, kan vi hjælpe jer med jeres regnskab.

Således er vores regnskabsservice yderst fleksibel, og vi er klar til at tilfredsstille jeres behov i forbindelse med udførelsen af jeres regnskaber og regnskabsservice generelt.

"Vi har altid været meget tilfredse med både Helles hurtige og professionelle service, samt den høje kvalitet hun leverer. Jeg vil absolut anbefale Ajour Regnskab."

Ønsker du at høre mere?

Udfyld formularen og jeg vil hurtigt vende tilbage med et svar.

Ring til mig på telefon

21 46 22 44

"Altid super service - jeg har et lille murerfirma - Ajour Regnskab kan kun anbefales!"