Årsregnskab

Et årsregnskab kan være en stor mundfuld for mange – Overvej at outsource det, så I kan få tid til det, I er bedst til!

Få hjælp til et årsregnskab, der lever op til årsregnskabsloven

Har din virksomhed behov for hjælp til at udarbejde et udførligt årsregnskab, der lever op til loven? Så kan du trygt overlade opgaven til Ajour Regnskab.

Ajour Regnskab tilbyder håndtering af en lang række økonomisk administrative opgaver, såsom bogføring, momsregnskab, lønregnskab, debitorstyring, kreditorstyring og regnskabsservice generelt.

Årsregnskab
Få den rette hjælp

Det kan være svært at finde tid og overskud til økonomisk adminstrative opgaver såsom at holde styr på årsregnskabet. Derfor vælger langt de fleste virksomheder at outsource opgaver som disse, da man som virksomhed gerne skal være sikker på, at netop den slags opgaver bliver udført korrekt og professionelt. Det kan også være, at din virksomhed allerede har tilknyttet et eksternt firma til at klare virksomhedens årsregnskab, til en pris som I finder urimelig. Ajour Regnskab til står altid til rådighed – både til opstilning af årsregnskab og andre økonomisk administrative opgaver.

Uanset hvad grunden måtte være, har din virksomhed altid mulighed for at kontakte Ajour Regnskab og få et uforpligtende tilbud på udføresel af opgaver indenfor årsregnskab, momsregnskab og meget andet. Vi sikrer at dit regnskab overholder alle love og er godkendte. Hermed kan du i stedet koncentrere dig om at drive virksomheden.

Ring til Ajour Regnskab for hjælp til bogføring
Ring og
hør mere
Har jeg fanget din interesse
21 46 22 44
Ring til Ajour Regnskab for hjælp til bogføring
Har jeg fanget din interesse?
21 46 22 44

Sikring af dit årsregnskab

Regnskabet består af en resultatopgørelse, en balance og eventuelle noter. Resultatopgørelsen, som ofte er selve årsregnskabet, viser hvor mange penge virksomheden har tjent i regnskabsåret, og om der har været under- eller overskud.

Årsregnskabets to funktioner har til formål:

  • At vise hvordan virksomhedens midler er blevet brugt i årets løb
  • At vise hvordan virksomhedens økonomi har det
Balancen beskriver de værdier, som virksomheden ejer og skylder væk. En virksomheds regnskabsår løber fra den 1. januar til den 31. december, og i visse tilfælde fra den 1. juli til den 30. juni. Regnskabsåret markerer hvornår virksomhedens årsregnskab skal offentliggøres – det er altså nogle vigtige datoer at huske, så man sørger for at indberette sit årsregnskab i tide.

Derudover skal SKAT kunne se ud fra dit årsregnskab, hvordan du har beregnet dit firmas overskud. Hvis du er selvstændig, skal du huske at betale indkomstskat af jeres overskud.

Hvad kan vi tilbyde

Et årtis erfaring inden for årsregnskab og andre økonomisk administrative opgaver gør, at du er sikret en professionel udarbejdelse af jeres opgaver, hvis du vælger at lade Ajour Regnskab administrere dit årsregnskab.

Ajour Regnskab holder styr på bankudskrifter, årsopgørelse fra banken, kassebeholdning, kasserapporter samt alle andre bilag. Alt dette bruger Ajour Regnskab til at udarbejde et professionelt årsregnskab, der lever op til alle lovmæssige krav.

Ajour Regnskab er specialister i at løse opgaver for små og mellemstore virksomheder og er meget fleksible over for andre henvendelser. Overlad jeres administrative opgaver og årsregnskab til Ajour Regnskab og få tid til at nå andre ting, der er vigtige for virksomheden, og som du selv er specialist i.

Har du brug for hjælp til at udarbejde et årsregnskabet eller andre økonomisk administrative opgaver? Så kontakt Ajour Regnskab og få en uforpligtende snak om mål og ambitioner for vores samarbejde.

Hjælp til årsregnskab i hele landet

Ajour Regnskab er tilgængelige i hele Danmark.

Uanset om du befinder dig i Herlev, Brøndby, Vejle, Hillerød, Frederiksberg eller Valby, er Ajour Regnskab det rigtige valg for dig, hvis du søger hjælp til årsregnskabet.

Kontakt os i dag

så kan vi tag en uforpligtende snak

Ajour Regnskab

Havehusene 64, 2670 Greve