Bogføring af løn

Har du styr på din virksomheds lønregnskab?
Har din virksomhed brug for hjælp til varetagelse af forskellige opgaver vedrørende løn, så kan du med fordel vælge at outsource denne del af virksomheden til Ajour Regnskab. Vi tilbyder gerne vores assistance med alt inden for lønadministration, lønregnskab og andre økonomiske opgaver inden for virksomheden. Vi sørger dermed for at bogføre din virksomheds løn på en professionel og ikke mindst korrekt måde.

Hvis du kontakter Ajour Regnskab, kan vi sammen tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med henblik på at gøre din hverdag nemmere og samtidig befri dig for eventuelle bekymringer for, om regnskabet og bogføringen nu bliver gjort på en ordentlig måde efter lovens rammer.

Driver du en virksomhed med en eller flere medarbejdere, er det altså utrolig vigtigt at have styr på disse regler, der gælder vedrørende bogføring af løn. Er du ikke selv regnskabsuddannet eller har et indgående kendskab til det at føre et korrekt regnskab, så gør du på alle måder klogt i at hente hjælp udefra.

Det vil gøre din hverdag meget nemmere, og du vil samtidig få mulighed for at fokusere på det, du er bedst til. Du har formentligt et indgående kendskab til den branche, som du beskæftiger dig i, men mindre kendskab til det regnskabsmæssige. Vi foreslår derfor, at du sætter alle kræfter ind på det, du er god til, og lader andre tage sig af de lidt mere kedelige og praktiske opgaver, der er nødvendige for at drive en virksomhed.

Professionel hjælp til bogføring af løn
Hos Ajour regnskab er du altid i trygge hænder. Med mere end 10 års erfaring i branchen inden for bogføring, lønadministration, momsafregning og andre økonomirelaterede opgaver, er du hos os garanteret tilfredshed for alle pengene.

Når man skal udføre et lønregnskab og udbetale løn til sine medarbejdere, er der mange faktorer, der spiller ind, og det er vigtigt at sikre, at det sker i overensstemmelse med gældende regler, lovgivning og overenskomst. Eksempelvis er det vigtigt at huske, at indberette lønnen m.v. til skat, samt at varetage andre administrative opgaver. Som erhvervsdrivende kan det i det hele taget godt være ret krævende at skulle stå for lønregnskabet uden hjælp fra en professionel.

Selv med de rette kompetencer kan mangel på tid og ressourcer gøre det nødvendigt at outsource denne del af virksomheden. Derfor tilbyder Ajour Regnskab sin assistance til dig, som ønsker en nemmere hverdag med færre bekymringer. Vi sørger nemlig for at dine medarbejdere får sin løn til tiden, og at det sker på en korrekt og ikke mindst professionel måde.

Ring og
hør mere
Har jeg fanget din interesse
21 46 22 44
Har jeg fanget din interesse?
21 46 22 44

Vi foretager bogføring af løn i hele landet

Driver du en lille eller mellemstor virksomhed, og mener du at Ajour Regnskab vil kunne gavne din virksomhed på sigt, så kontakt os og lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for din virksomhed.

Hvis det har interesse for din virksomhed, vil du samtidig efterfølgende kunne få et helt uforpligtende tilbud. For os har det ikke nogen betydning hvor i landet, du befinder dig.

Om du befinder dig på Fyn, i Jylland eller på Sjælland, så varetager vi gerne din virksomheds lønregnskab og lønadministration samt andre økonomiske opgaver inden for virksomheden.

Vi ser frem til at høre fra dig med forhåbninger om et fremtidigt samarbejde

Kontakt os i dag

så kan vi tag en uforpligtende snak

Ajour Regnskab

Havehusene 64, 2670 Greve