Debitorstyring og kreditorstyring

Debitorstyring kan være en hjælp til dig med vigtigere opgaver på dagsordenen.

Styr på din likviditet med debitorstyring

Oplever du og din virksomhed problemer med kunder, der ikke betaler regninger til tiden, eller når I måske ikke altid selv at overholde alle betalingsfristerne, så kan Ajour Regnskab hjælpe jer med jeres debitor- og kreditorstyring.

Vi er eksperter i at klare økonomiske, administrative opgaver som bogføring, årsregnskab, momsregnskab, lønregnskab, debitor- og kreditorstyring samt regnskabsservice generelt, for små og mellemstore virksomheder.

Kontakt Ajour Regnskab i dag via kontaktformularen her på siden, eller på tlf. 21 46 22 44. Så tager vi en snak om, hvilke opgaver jeres virksomhed har brug for hjælp til, og I vil derefter modtage et uforpligtende tilbud.

Betal regninger til tiden

Det er vigtigt for jeres virksomheds likviditet, at jeres kunder betaler deres regninger til tiden, men det er lige så vigtigt for jeres leverandører, at I betaler jeres regninger til tiden.

Regninger betalt til tiden opretholder et godt forhold til leverandørerne, og det er derfor essentielt, at der er styr på jeres virksomheds debitor- og kreditorstyring.

På denne måde undgår I at have penge i klemme hos andre virksomheder og kunder. Det kræver en grundig viden om debet og kredit at stå i spidsen for virksomhedens debitor- og kreditorstyring.

Det er tidskrævende, og det kan samtidig være en ubehagelig opgave for en ansat at skulle rykke forfaldne debitorer.

Det er derfor en god idé for virksomheder, der ikke selv har de nødvendige resourcer, at få eksperter udefra til at stå for virksomhedens debet og kredit-konto.

Ring til Ajour Regnskab for hjælp til bogføring
Ring og
hør mere
Har jeg fanget din interesse
21 46 22 44
Ring til Ajour Regnskab for hjælp til bogføring
Har jeg fanget din interesse?
21 46 22 44

Få debitorstyring og slip for det tunge arbejde

Ajour Regnskab vil hellere end gerne hjælpe jer med jeres debitor- og kreditorstyring, så I slipper for at skulle foretage ubehagelige opkald og holde styr på en masse indviklede regler.

Uanset om jeres virksomhed ligger i Hjørring, København, Haderslev eller Nivå, ordner vi gerne debitor- og kreditorstyringen for jer.

Debitorstyring

Kontakt os i dag

så kan vi tag en uforpligtende snak

Ajour Regnskab

Havehusene 64, 2670 Greve