Freelance bogholder

Få hjælp fra en freelance bogholder til at det sure, der afholder dig fra bruge kræfter på det, du brænder for.

Freelance bogholder til din virksomhed

Har du en lille eller mellemstor virksomhed? Og er der ikke helt opgaver nok til, at du vil ansætte en fuldtids- eller deltids bogholder? Men på den anden side har du heller ikke tiden eller kompetencerne til at gøre det selv?

Så har du brug for en freelance bogholder, og her er det, at Ajour Regnskab kommer ind i billedet.

Ved at vælge en freelance bogholder som Ajour Regnskab, behøver du nemlig ikke selv at stå for denne del af din virksomhed, og du kan dermed bruge din tid og kræfter på andre opgaver, der ligger mere inden for dine kernekompetence.

Ajour Regnskab har ekspertise i at hjælpe både små og mellemstore virksomheder med at løse alle typer af økonomiske og regnskabs-administrative opgaver. Du kan trygt lade Ajour Regnskab tage sig af din virksomheds bogføring og andre økonomiske opgaver. Det vil du bestemt ikke fortryde.

Outsourcing til en freelance bogholder

Går du rundt med overvejelserne om at outsource den regnskabsmæssige del af din virksomhed. Så kan her nævnes flere gode grunde til, hvorfor det kan være en god idé at ansætte en freelance bogholder. Økonomistyring kræver indsigt i de gældende love, som hele tiden opdateres. Det kan være en tidskrævende indsats, konstant at skulle holde sig ajour med disse love.

Den tid kan man sagtens bruge på meget andet, hvis man har en virksomhed, man skal forsøge at holde kørende. Men her er spørgsmålet så, om man skal vælge en freelancer, eller om man skal ansætte en ny medarbejder? De fleste små og mellemstore virksomheder har ikke arbejde nok til at hyre en medarbejder, der udelukkende beskæftiger sig med økonomistyring, og derfor kan det være en god ide at ansætte en freelance bogholder i stedet.

En freelance bogholder kan træde til, når behovet er der, mens man sparer udgifterne i de perioder, hvor der ikke er nogen opgaver. Derfor er det en rigtig god ide for små eller mellemstore virksomheder at få økonomistyringen klaret af en bogholder på freelance basis.

Ring til Ajour Regnskab for hjælp til bogføring
Ring og
hør mere
Har jeg fanget din interesse
21 46 22 44
Ring til Ajour Regnskab for hjælp til bogføring
Har jeg fanget din interesse?
21 46 22 44

Ajour Regnskab kan være din freelance bogholder

Med mere end 10 års erfaring som freelance bogholder hvor vi har arbejdet med alle typer af økonomi- og administrationsopgaver såsom årsregnskab, lønadministration, momsafregning samt kreditor- og debitorstyring for at nævne nogle af dem, kan Ajour Regnskab opfylde dit behov for freelance hjælp, der kan deres fag og som kender til alle de gældende love og regler. Vi sørger dermed for, at I får løst jeres økonomiske administrative opgaver til tiden på en både professionel og ikke mindst korrekt måde.

Inden du kom så langt som til at begynde at undersøge markedet for løsninger, har du sikkert gjort dig en masse tanker og haft en masse forestillinger, om en udenforstående vil kunne håndtere dit behov for en bogholder på en tilfredsstillende måde. Her kan vi heldigvis gøre opmærksom på, at vi igennem tiden har oplevet stor tilfredshed fra vores kunder, og mange af dem har derfor også valgt at fortsætte samarbejdet med os den dag i dag. Ajour Regnskab har i dag flere kunder, for hvem vi fungerer som en freelance ydelse – alle er små og mellemstore virksomheder, og alle har de udfordringer, der minder om dem, du slås med til daglig. Vi har dermed den fornødne erfaring og ekspertviden, der skal til for at kunne hjælpe dig bedst muligt.

Drag fordel af at ansætte en bogholder på freelance basis

Mener du at din virksomhed godt kunne drage fordel af en freelance bogholder til at tage sig af alle de tidskrævende økonomiske opgaver, så du dermed kan bruge tiden på det, du gør bedst, og det du brænder for, så kan du trygt kontakte Ajour Regnskab.

Vi tilbyder med glæde vores assistance som freelance bogholder til din virksomhed, hvad enten det er en stor eller lille opgave. Er der samtidig noget du er i tvivl om, så kontakt os endelig, og lad os sammen tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Freelance bogholder

Kontakt os i dag

så kan vi tag en uforpligtende snak

Ajour Regnskab

Havehusene 64, 2670 Greve