Hjælp til regnskab

Hjælp til regnskab kan være en meget kærkommen hånd i det daglige, hvor andre opgaver er der, hvor du bør lægge din ekspertise.

10 års erfaring med hjælp til regnskab

 

I Ajour Regnskab har vi mere end 10 års erfaring med at hjælpe virksomheder med deres regnskab. Vi tilbyder bl.a. hjælp til regnskab i form af bogføring, årsregnskab, momsregnskab og lønregnskab.

Med en uddannelse som merkonom i Økonomistyring i bagagen, kan I være sikker på at få top professionel udførelse af opgaver, og hjælp til regnskaberne af Ajour Regnskab. Vi kan hjælpe alle slags virksomheder – hvad enten du har en lille, mellem eller mellemstor virksomhed.

Hvis du synes, at det er surt at bruge tid og energi på de administrative økonomiske opgaver i din virksomhed, så er du kommet til det rette sted for at få hjælp til regnskabet. Hvis man ikke har en specifik medarbejder ansat i virksomheden til at varetage regnskaberne, kan det tage meget tid fra de øvrige opgaver, når det økonomiske skal ordnes.

Det er surt at bruge tiden på sådan noget, når der er meget andet at tage sige af. Det kan derfor være rigtig rart at få assistance udefra, når regnskabet skal laves.

Få hjælp til korrekt varetagelse af økonomiske opgaver

Det er et krav, at virksomheder, store som små, skal bogføre deres regnskab. For folk som ikke er specialiseret inden for feltet, kan det være svært at holde styr på alle de regler og love der findes, og som ofte ændres. Vi vil, hos Ajour regnskab, med glæde hjælpe dig og din virksomhed med at få styr på bogføringen.

Det er et lovkrav at man bogfører alle salg og køb som foregår i virksomheden, og arkiverer dem i 5-10 år, hvorfor det er vigtigt at få hjælp til regnskabet. Man skal derfor ikke bagatellisere hvor tidskrævende det kan være at holde styr på det hele. Og ikke mindst hvor aflastende det kan være at få hjælp til regnskab udefra.

Det kan være noget af en labyrint at forstå og holde styr på alle lovkravene. At få hjælp til virksomhedens regnskab er bedre end at risikere at lave fejl. Vi leverer altid effektiv og korrekt bogføring, og kan derudover hjælpe med andre økonomiske administrative opgaver og regnskaber, alt efter hvad der er behov for i din virksomhed.

Ring til Ajour Regnskab for hjælp til bogføring
Ring og
hør mere
Har jeg fanget din interesse
21 46 22 44
Ring til Ajour Regnskab for hjælp til bogføring
Har jeg fanget din interesse?
21 46 22 44

Trygt og sikkert

Det er vigtigt at vide, at ens økonomiske opgaver er i trygge hænder, når man skal have hjælp til regnskab. Det er de hos Ajour Regnskab, hvor vi vægter din tryghed og tilfredshed meget højt.

Når vi har startet et samarbejde, kan du roligt lægge alle bekymringer fra dig, og rette din fulde opmærksomhed mod din virksomhed, hvilket også er sjovere for dig end de økonomiske regnskaber. Vi hjælper dig og din virksomhed med alle administrative opgaver, og holder styr på jeres bilag såsom kasserapporter, kassebeholdning, bankudskrifter og opgørelser fra banken.

Hos Ajour Regnskab yder vi ikke blot hjælp til regnskab, men vi holder os tilmed altid opdateret på de nyeste love og reguleringer omkring virksomheders økonomi. Vi sikrer blandt andet, at dit årsregnskab lever op til de fungerende krav og holder styr på alle vigtige datoer for dig, så du aldrig kommer til at aflevere et regnskab for sent.

Hold dig endelig ikke tilbage, hvis du har lyst til at drøfte, hvordan vi bedst kan hjælpe dig og din virksomhed med regnskab og økonomiske administrative opgaver – kort sagt så er vi her for at yde regnskabshjælp.

Vores hjælp til regnskab Høj kvalitet af

Hvad enten du for tiden selv ordner dine administrative opgaver i et regnskabsprogram, eller får andre til at give dig hjælp til dit regnskab, så er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Hjælp til regnskab
Priserne hos Ajour Regnskab er i den grad konkurrencedygtige, samtidig med, at vi opretholder et højt kvalitetsniveau.
Ajour Regnskab hjælper ikke kun lokale virksomheder med deres regnskaber, men er en landsdækkende regnskabsservice.

Vi tilpasser os altid vores kunder, og møder dig præcis hvor det passer dig, for at give dig bedst mulig hjælp til regnskab.

Kontakt os i dag

så kan vi tag en uforpligtende snak

Ajour Regnskab

Havehusene 64, 2670 Greve