Lønadministration

Lønadministration kan være træls – Overvej at få det outsourcet og læs mere her.

Lønadministration kan være tidskrævende

Lønadministration – det lyder måske ikke af meget, men for mange mindre, selvstændige, erhvervsdrivende virksomheder har det vist sig som en stor udfordring og irritationsmoment. Generelt er administrative opgaver, og især lønadministration, meget krævende. Både med hensyn til den tid man lægger i det, men også i forhold til dét overskud og de evner, der er nødvendige for at håndtere lønadministration.

Administration af løn har i mange virksomheder taget for meget fokus fra det, der er vigtigt, nemlig virksomhedens kernekompetencer. Eksempelvis kan det ofte ikke betale sig for en mindre tømrervirksomhed, at have en medarbejder ansat til udelukkende at håndtere lønadministration og andre administrative opgaver.

På den anden side er lønadministration formentlig heller ikke mesters spidskompetence, og der vil derfor blive brugt unødig energi og tid på lønadministration, fremfor det som mester egentlig er ekspert i. Den mest optimale løsning kan derfor være outsourcing af lønadministrationen for derved, at være i stand til at holde fokus på det vigtige.

Hvad indbefatter lønadministration?

Løn er et basisvilkår for dét at drive en virksomhed, hvorfor lønadministration er yderst centralt og vigtigt. Lønadministration er en relativ omstændig proces, der indbefatter mange love, regler og processer, og der er således mange ting, der kan gå galt med lønadministrationen.

Derfor er det ofte en god idé at outsource din lønadministration og andre relaterede administrative opgaver til en virksomhed, der er eksperter inden for lønadministration. Lønadministration er en kontinuerlig og omfattende proces, og indbefatter mange dele, der skal holdes styr på.

Blandt andet at udarbejde lønregnskaber, som er omfattet af:

  • A-skat
  • AM-bidrag
  • Løntimer i perioden
  • Bruttoindkomst
  • Bruttoferiepengebeløb

Således er der mange regler og love, man skal holde sig opdateret omkring i forhold til lønadministration, da kludder med lønnen kan få uhensigtsmæssige følger for virksomheden.

Ring til Ajour Regnskab for hjælp til bogføring
Ring og
hør mere
Har jeg fanget din interesse
21 46 22 44
Ring til Ajour Regnskab for hjælp til bogføring
Har jeg fanget din interesse?
21 46 22 44

Outsource lønadministrationen

Lønadministration er således ikke noget man bare lige gør, og derfor kan det være den ideelle løsning for din virksomhed at outsource lønadministrationen og andre administrative opgaver til en specialiseret virksomhed. Således skal du blot forholde dig til indberetning af korrekte timesatser og antal af timer, samt den endelige godkendelse.

Ved at være fri for at have ansvaret for lønadministrationen, vil det være muligt for dig, at kunne beholde fokus på de egentlige arbejdsopgaver virksomheden har. At overlade lønadministrationen til en ekstern og professionel virksomhed, vil give dig en ro, sikkerhed og tryghed. Yderligere vil dét, at man ikke skal bruge sin tid på lønadministration gøre, at man har lettere ved at fokusere på de rette ting.

Uden medarbejdere er det svært at drive en virksomhed, da de er kernen i virksomheden, og dem der får hjulene til at dreje rundt. Det er derfor vigtigt, at man behandler dem ordentligt, og følger de regler og lovgivninger, de er omfattet af.

At outsource ens lønadministration kan være en måde at være sikker på, at alt foregår på en ordentlig, korrekt og fair måde. Ved at outsource din opgaven med administration af virksomhedens løn til os, kan du trygt stole på, at du er i de mest kompetente hænder, og at alt forløber, som det skal.

Vi er eksperter inden for administration af løn

Vi er af den overbevisning, at man skal lade folk gøre det, de er bedst til og brænder for. Hvilket er årsagen til, at vi mener, at du skal fokusere på at drive din virksomhed, og derfor overlade lønadministrationen til os. Det er et af de områder, vi er bedst til og eksperter i.

Vi kan klare hele lønadministrationen, både på jeres adresse, og her fra vores kontor i Greve. Så hvorend i landet I befinder Jer, om det er Næstved eller Silkeborg, kan vi overtage Jeres tid- og ressourcekrævende administrative opgaver, herunder lønadministrationen.

Kontakt os i dag

så kan vi tag en uforpligtende snak

Ajour Regnskab

Havehusene 64, 2670 Greve