Lønregnskab

Overlad dit lønregnskab til profesionelle, så du kan få tid til det, du er specialist i.

Overlad trygt dit lønregnskab til Ajour Regnskab

Har du og din virksomhed problemer med at nå det hele til tiden? Så kan det være en idé at outsource jeres lønregnskab til Ajour Regnskab.

Vi klarer alt indenfor lønregnskab, lønadministration, lønbehandling, samt andre økonomiske administrative opgaver. Kontakt Ajour Regnskab via kontaktformularen her på siden, eller via tlf. 21 46 22 44, så kontakter vi jer med et godt tilbud på de opgaver som du og din virksomhed har behov for at få løst.

For at gøre alle medarbejdere tilfredse, er det vigtigt, at lønregnskabet i virksomheden bliver udført korrekt. Der er mange faktorer at holde styr på, og det kan derfor være meget krævende selv at skulle stå for det.

Der skal betales skat af alle indkomster ifølge det danske skattesystem. I et lønregnskab er det indkomsten hos den ansatte, som gør, at der skal betales skat. Som arbejdsgiver har du pligt til at indberette løn-og skatteoplysninger til SKAT.

 Slip for ekstra kedelige administrationstimer

I et lønregnskab skal du som arbejdsgiver hvert år oplyse SKAT om, hvor meget du har udbetalt i løn, og hvor meget du har trukket i A-skat, AM-bidrag osv. i årets løb.

Et korrekt udført lønregnskab der overholder alle krav og regler, er essentielt for alle virksomheder. Det er kun rimeligt at medarbejderne får deres løn til tiden. Det kræver god planlægning og koordinering at sørge for at alle detaljer er på plads i forbindelse med en virksomheds lønregnskab.

Ofte har virksomheder en eller flere personer ansat til at tage sig af lønregnskabet og lignende opgaver, men det er ikke sikkert at de har tid til at være opdateret på de seneste love, regler og overenskomster inden for løn- og HR-området.

Det kan derfor være en god ide at overlade sit lønregnskab til eksterne eksperter. Så behøver man heller ikke at bekymre sig om, om lønregnskabet bliver udført korrekt.

Et lønregnskab er som regel omfattet af

  • A-skat
  • AM-bidrag
  • Løntimer i perioden
  • Bruttoindkomst
  • Bruttoferiepengebeløb
  • Tilhørsforhold til barselsudligningsordning
Ring til Ajour Regnskab for hjælp til bogføring
Ring og
hør mere
Har jeg fanget din interesse
21 46 22 44
Ring til Ajour Regnskab for hjælp til bogføring
Har jeg fanget din interesse?
21 46 22 44

Få hjælp til jeres lønregnskab

Ved at kunne flytte sit fokus væk fra lønregnskabet, vil man kunne arbejde meget mere fokuseret og målrettet med det man gør bedst.

Det mere målrettede fokus er med til at skabe bedre resultater for virksomheden. At overlade sit lønregnskab til professionelle eksterne kræfter, vil give en tryghed og sikkerhed, som gør at man også har lettere ved at fokusere på de rette ting.

Ajour Regnskab er specialiseret i at hjælpe små og mellemstore virksomheder med deres lønregnskab og andre administrative opgaver. Kontakt Ajour Regnskab i dag, hvis I har brug for hjælp til dette, eller hvis I allerede benytter et for dyrt eksternt bureau. Så kan vi sammen kigge på hvilke opgaver jeres virksomhed har brug for hjælp til, og I vil modtage et uforpligtende tilbud.

Ajour Regnskab kan klare dit lønregnskab og lønadministration både på jeres adresse, og fra vores eget kontor i Greve.
Lønregnskab
Om I befinder jer i Sorø, Bjerringbro, Horsens, Sæby, Hørsholm, Silkeborg, Næstved, Fredericia, Viborg, Køge eller Slagelse, kan vi overtage jeres tid- og ressourcekrævende administrative opgaver, som eksempelvis lønregnskab.

Kontakt os i dag

så kan vi tag en uforpligtende snak

Ajour Regnskab

Havehusene 64, 2670 Greve