Momsregnskab

Brug for hjælp med et momsregnskab? Det kan vi godt forstå! Læs her, hvad vi foreslår.

Vigtigt at holde et korrekt momsregnskab

Alle virksomheder i Danmark, der omsætter for mere end 50.000 kroner om året, skal igennem en momsregistrering og føre et momsregnskab. I et momsregnskab skal der oprettes en konto for indgående moms, kaldet købsmoms, en konto for udgående moms, kaldet salgsmoms, samt en udlandskonto, hvis virksomheden handler internationalt.

Der er også en række momsregler, der skal tages hensyn til, når man skal lave et regnskab for moms. Desuden er der tidsfrister for momsregnskabets momsindberetning. Hvis man ikke rettidigt får indberettet moms til SKAT, vil virksomheden kunne modtage bøder og restriktioner.

Det kan altså være frygtelig dyrt, hvis man som virksomhed ikke har styr på denne del af regnskabet, og det er derfor en fordel at få professionelle til at stå for det.

Få professionel hjælp til momsregnskab og momsindberetning

Skal du eller din virksomhed have lavet et momsregnskab og en momsindberetning, der lever op til alle momsreglerne. Så er det Ajour Regnskab, du skal have fat i.

Hvad skal du være opmæksom på?

Hvis din virksomhed er momsregistreret, skal du huske at føre et momsregnskab, som kan danne grundlag for opgørelsen af den moms, som du skal indberette til SKAT årligt.

Kort sagt skal du:

  • Føre et regnskab over køb og salg af varer og ydelser, så du i hver momsperiode kan redegøre for de tal, som du skal indberette til SKAT
  • Sørge for, at dit regnskab indeholder specielle konti, hvor din moms og eventuel handel med udlandet bliver bogført
  • Sørge for, at alle posterne i dit regnskab kan dokumenteres i kraft af bilag. Derudover skal dine bilag for salg og køb indeholde de oplysninger, som momsreglernes fakturering kræver
  • Opbevare dit momsregnskab og alt dit regnskabsmateriale i mindst fem år, da SKAT skal have mulighed for at tilgå virksomheders regnskab i eventuelle tvivlstilfælde
Ring til Ajour Regnskab for hjælp til bogføring
Ring og
hør mere
Har jeg fanget din interesse
21 46 22 44
Ring til Ajour Regnskab for hjælp til bogføring
Har jeg fanget din interesse?
21 46 22 44

Momsregnskab og indberetning til tiden

Det er en tidskrævende proces at skulle lave et momsregnskab, så det overholder alle momsregler. Desuden er det ikke sikkert, at I som virksomhed har den rette viden eller tid til at lave et korrekt momsregnskab.

Derfor kan det være en god ide at få professionel hjælp udefra til jeres momsregnskab, så I kan fokusere på dét, som I selv er eksperter i.

Hos Ajour Regnskab har vi mere end 10 års erfaring inden for felterne momsregnskab, momsafregning, momsindberetning og andre økonomiske administrative opgaver, og I kan derfor trygt overlade momsregnskabet til os.

Hvis din virksomhed ønsker hjælp til andre økonomiske administrative opgaver, såsom bogføring, årsregnskab, lønregnskab, debitorstyring, kreditorstyring eller regnskabsservice generelt, kan du roligt overlade opgaven til os. Ring på telefon 21 46 22 44, eller benyt kontaktformularen her på siden, så finder vi sammen ud af, hvilke opgaver din virksomhed ønsker hjælp til.

Vi har specialiseret os i at yde hjælp til regnskabet hos små- og mellemstore virksomheder, og lytter også gerne til større virksomhedes henvendelser. I skal derfor ikke holde jer tilbage, for vi vil meget gerne hjælpe med regnskabet til jeres moms. Hvis du vil vide mere så kig på vores regnskabsservice og se, hvad vi kan yde af hjælp.

Kontakt os i dag
Sammen kan vi kigge på, om jeres virksomhed har brug for hjælp til momsregnskabet eller andre opgaver

Vi sender et skræddersyet og uforpligtende tilbud på jeres momsregnskab

Kontakt os i dag

så kan vi tag en uforpligtende snak

Ajour Regnskab

Havehusene 64, 2670 Greve