Regnskabsassistance

Regnskabsassistance kan være hjælpen til dig, som hellere vil arbejde med det, du virkelig brænder for.

Få regnskabsassistance hos Ajour Regnskab

Har du en lille eller mellemstor virksomhed, og kæmper du i det daglige med at få tid til at klare alle de praktiske og administrative opgaver? Obligatoriske opgaver når du driver en virksomhed? Så kunne din virksomhed med stor sandsynlighed drage fordel af at have en ekstern bogholder til at assistere dig med regnskabet.

At få regnskabsassistance udefra kan ofte være en god idé, hvis man som virksomhedsejer ikke føler, at hverken tiden eller kompetencerne er til det. Derfor vælger mange små virksomheder, uden nogen decideret regnskabsafdeling tilknyttet, netop at outsource denne del af deres virksomhed. De kan dermed vælge at fokusere på det, de er bedst til, netop at drive sin virksomhed uden at skulle tænke på alt det praktiske.

Her tilbyder Ajour Regnskab sin assistance til udarbejdelsen af din virksomheds årsregnskab, bogføring, lønadministration og mange andre regnskabsrelaterede opgaver. Vi tilpasser os dine behov og giver dig et overblik over din virksomheds overordnede regnskab.

Professionel og korrekt regnskabsassistance

Med mere end 10 år i branchen og en bred erfaring indenfor bogføring, momsafregning, lønadministration samt andre ad hoc opgaver indenfor økonomi og administration, har vi ekspertisen til at hjælpe din virksomhed godt på vej.

Økonomistyring i en virksomhed kræver, at man har et dybdegående kendskab til statens gældende love, og at man holder sig opdateret med disse. Dette kan for de fleste mindre virksomheder være ret tidskrævende. Netop derfor kan det være en god idé at få hjælp fra en ekstern bogholder, der ved hvordan det skal gøres.

Så hvis du søger professionel rådgivning, regnskabsassistance eller hjælp til økonomistyringen i din virksomhed, så er Ajour Regnskab din optimale samarbejdspartner. Med hjælp fra os, skal du ikke længere tvivle på, om dit regnskab bliver indberettet til tiden, eller om det sker på en korrekt måde. Hos os er du altid i trygge hænder.

Ring til Ajour Regnskab for hjælp til bogføring
Ring og
hør mere
Har jeg fanget din interesse
21 46 22 44
Ring til Ajour Regnskab for hjælp til bogføring
Har jeg fanget din interesse?
21 46 22 44

Regnskabsassistance med kunden i fokus

Hos Ajour Regnskab er kunden altid i fokus, da vi ønsker at yde den bedst mulige service. Samtidig er det også vigtigt for os at indgå i dialog med kunden, for at vi kan hjælpe dig på bedste vis. Det er derfor vigtigt, at inden vi indgår samarbejde med vores kunder, at vi først tager en god snak om, hvordan vi bedst muligt kan imødekomme dine behov.

Da vi bestræber os efter at yde markedets bedste service, er vi aldrig fuldt ud tilfredse, før du også er tilfreds.

Regnskabsassistance

Kontakt os i dag

så kan vi tag en uforpligtende snak

Ajour Regnskab

Havehusene 64, 2670 Greve